Books

Zen and the Art of Motorcycle Maintenance (ISBN:9780099786405)Zen and the art of motorcycling maintenance
                           Ned vertaling: Zen En De Kunst Van Het Motoronderhoud  (ISBN: 9789044625677)

In Zen & de kunst van het motoronderhoud verhaalt Robert M. Pirsig over de motorfietstocht die de hoofdfiguur en zijn elf jaar oude zoon Chris een zomermaand lang van Minnesota naar Californië maken. Het is het spannende en wanhopige relaas van een vader en een zoon die bevangen worden door een steeds ingrijpender krankzinnigheid. Zen & de kunst van het motoronderhoud is een van de belangrijkste en invloedrijkste boeken van de afgelopen halve eeuw. Het is een persoonlijke en filosofische zoektocht naar de fundamentele vragen van het bestaan, en een lucide bespiegeling over hoe wij beter zouden kunnen leven.

 

 

Pioneer Run® eBook

Created by Danny De Fazio of Sump Publishing this free electronic book tells the story of the world’s greatest veteran motor cycle run.
It is set in chronological order and contains full page colour photographs and quotes from famous British poets.

The interactive e-book, features 64 pages of high quality photographs each with captions of the motorcycle name, its year and engine capacity.
Also includes details of the annual Pioneer Run held by the Sunbeam Motor Cycle Club, from the start at Tattenham Corner, the breakdowns along the way and the finish at Madeira Drive, Brighton.

Free download

Advertisements